Högskolan Väst, Institutionen för ingenjörsvetenskap

Högskolan Väst är Sveriges ledande högskola inom Arbetsintegrerat lärande (AIL) och har regeringens uppdrag att utveckla AIL. Genom AIL skapas kunskap i samverkan med andra och görs tillgänglig för fler. Högskolan bedriver utbildningar med AIL-inslag på grund- och avancerad nivå samt egen forskarutbildning inom AIL och produktionsteknik. AIL är även ett angeläget forskningsområde tillsammans med produktionsteknik och barn- och ungdomsvetenskap. I den nya satsningen Primus kombineras forskning inom teknik och lärande. Högskolan bedriver också forskning inom ett flertal andra områden.

Högskolan Väst har ett högt söktryck, rekryterar brett och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan finns centralt i Trollhättan och har 13 000 studenter och 700 anställda. Högskolan arbetar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Högskolan Väst söker universitetsadjunkt i datateknik!

Arbetsuppgifter
Anställningen innefattar främst undervisning och handledning i datateknik. En stor del av arbetsuppgifterna kommer att utföras i laborativa miljöer. Undervisningen och handledningen sker huvudsakligen på svenska. Du förväntas bidra till att utveckla utbildningsprogram och kurser och delta aktivt i avdelningens och institutionens allmänna utvecklings- och kvalitetsarbete. Kompetensutveckling ingår i arbetet, enligt gällande arbetstidsavtal. Därtill tillkommer administrativa arbetsuppgifter.

Behörighetskrav

Avlagd examen på avancerad nivå i datateknik eller annat närliggande område som arbetsgivaren bedömer som relevant i förhållande till anställningen eller motsvarande kompetens. Visad pedagogisk skicklighet.

Om högskolepedagogisk utbildning saknas kan anställning ändå ske under förutsättning att den anställde genomför utbildningen under anställningens två första år.

För denna anställning krävs dessutom:

Erfarenhet av undervisning inom relevanta ämnesområden.
Gedigen kunskap kring nätverksteknik.
Förmåga att utföra nätverkstekniska arbetsuppgifter i laborativa miljöer.
God förmåga att undervisa på såväl svenska som på engelska
Dokumenterat god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa goda relationer både internt på högskolan och med externa samarbetspartners.

Meriterande för anställningen är:

Utbildad och certifierad Cisco CCNA instruktör
Ciscocertifikat (företrädesvis industriellt).
Erfarenhet av undervisning inom CCNA, CCNP och Nätverkssäkerhet.

För att trivas i anställningen ser vi att du är strukturerad, initiativtagande och självgående.

Bedömningsgrunder
Särskild vikt fästes vid graden av pedagogisk och vetenskaplig skicklighet, samt förmågan att utveckla utbildningsverksamhet i samverkan med kollegor och det omgivande samhället. Vid bedömningen av skicklighet beaktas anställningens ämnesområde, ämnesbeskrivning och arbetsuppgifter.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning, sex månaders provanställning kan tillämpas. I urvalsprocessen kan det bli aktuellt med provföreläsningar, arbetsprov, intervjuer och referenstagning.

Ansökan görs digitalt via vårt rekryteringsverktyg Varbi.

De underlag som inte kan skickas digitalt, exempelvis böcker och publikationer, ska märkas med referensnummer R 2022/97 och skickas i ett exemplar.

Ansökan ställs till:
Högskolan Väst
HR
461 86 Trollhättan

Sista ansökningsdag är 2022-05-26.

Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/97
Kontakt
  • Åsa Mellquist, 0721600162
Facklig företrädare
  • Henrik Johansson, SACO, +46520-223325
  • Victoria Sjöstedt, OFR, +46721-600157
Publicerat 2022-05-05
Sista ansökningsdag 2022-05-26

Terug naar vacatures