Högskolan Väst, Studentstöd och Bibliotek

Högskolan Väst är Sveriges ledande högskola inom Arbetsintegrerat lärande (AIL) och har regeringens uppdrag att utveckla AIL. Genom AIL skapas kunskap i samverkan med andra och görs tillgänglig för fler. Högskolan bedriver utbildningar med AIL-inslag på grund- och avancerad nivå samt egen forskarutbildning inom AIL och produktionsteknik. AIL är även ett angeläget forskningsområde tillsammans med produktionsteknik och barn- och ungdomsvetenskap. I den nya satsningen Primus kombineras forskning inom teknik och lärande. Högskolan bedriver också forskning inom ett flertal andra områden.

Högskolan Väst har ett högt söktryck, rekryterar brett och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan finns centralt i Trollhättan och har 15 000 studenter och 625 anställda. Högskolan arbetar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Högskolan Väst erbjuder:

Högskolan Väst erbjuder en spännande och kunskapsintensiv miljö. Högskole-och universitetssektorn är den enskilt största statliga sektorn och erbjuder många samarbetsarenor och nätverk.

Beskrivning:

I rollen som anteckningshjälpare är du ett stöd till en student med funktionsnedsättning som läser samma kurser som du. Du är anteckningshjälp vid föreläsningar, laborationer, seminarier och redovisningar.

Anteckningarna överlämnas i nära anslutning till anteckningstillfället. På så sätt kan studenten själv komplettera och bearbeta anteckningarna och du har fortfarande anteckningstillfället färskt i minnet. Uppdraget kan variera beroende på vilken student du hjälper. Vid internationella kurser kan anteckningarna behöva skrivas på engelska.

Förväntningar:

Vi söker dig som läser kurser på Högskolan Väst där behov av anteckningshjälp finns. Som person är du är noggrann och strukturerad. Du är närvarande vid samtliga undervisningstillfällen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor:

Anställningen är tidsbegränsad och på timmar enligt överenskommelse. Tillsättning sker terminsvis och löpande efter behov.

Ansökan görs digital via vårt rekryteringsverktyg.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Anställningsform Tijdelijk dienstverband 3-6 maanden
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt ö.k
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/12
Kontakt
  • Titti Wahlström , 0520-22 36 36
Facklig företrädare
  • Carl-Fredrik Miles, SACO, 0520-22 32 41
  • Hanna Krusell, OFR, 0520-22 34 31
Publicerat 2019-01-21
Sista ansökningsdag 2019-05-15

Terug naar vacatures