Högskolan Väst, Institutionen för ekonomi och IT

Högskolan Väst drivs av att göra skillnad. Genom vår utbildning och forskning vill vi bidra till innovation, en positiv samhällsutveckling och en hållbar värld. Vi är en modern högskola under stark utveckling. Vår profil arbetsintegrerat lärande (AIL) är en del av allt vi gör och att samverka med omvärlden är prioriterat för oss.

Högskolan Väst har ett av landets högsta söktryck och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan har 13 000 studenter och över 700 anställda. Vårt attraktiva campus ligger centralt i Trollhättan och är en plats där kunskaper, idéer, kulturer och människor möts. Vi jobbar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Vi som arbetar på Högskolan Väst gör skillnad varje dag. Vill du också det?

Projektassistent för Interreg projekt SIRR (Sustainability, Innovation, and Resilience in Rural areas)

Är du handlingskraftig, nytänkande och gillar att vara delaktig?

Som projektassistent finns möjligheter att utvecklas och bygga fördjupade akademiska kunskaper och erfarenheter. Att ställa om till en hållbar samhällsutveckling kräver samverkan och kunskap. För att hantera dessa utmaningar behövs en integrerad hållbar samhällsutveckling som främjar tillväxtvänliga, resurseffektiva, klimatvänliga, inkluderande och trygga rurala områden där alla människor vill och kan leva. Interreg projektet SIRR sker i samverkan mellan aktörer i ett flertal länder inom EU.

Som projektassistent arbetar du för Högskolan Väst som är delaktig i SIRR. Högskolan Västs övergripande syfte inom SIRR är att beforska lokala aktörers perspektiv, arbete och förståelse kring samverkan för kunskapsutveckling.

Arbetsuppgifter:

Som Projektassistent knuten till projektet ingår du i arbetslag som samverkar med personal från kommun, organisationer och akademi inom olika länder i EU. Du kommer främst att arbeta med projektorganisation, analyser, fältstudier, intervjuer, datainsamling, samt rapportskrivande. Deltagande i konferenser och workshops inom Sverige likväl som internationellt kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

För denna anställning krävs:

  • Universitets-/högskoleexamen på minst mastersnivå inom utbildning inom arbetsintegrerat lärande, eller motsvarande
  • Ingående kunskap och erfarenhet av forskningsarbete med Interreg North Sea projekt
  • Mycket god språkfärdighet i engelska som forskningsspråk i tal och skrift
  • Påvisat god förmåga att genomföra forskningsarbete i form av strukturerade datainsamlingar, analyser och rapportskrivning.

Meriterande för anställningen är:

  • God samarbetsförmåga i mångkulturella sammanhang, flexibel och initiativtagande.

Övrigt:

Anställningen är en tidsbegränsad.

I urvalsprocessen kan det bli aktuellt med arbetsprov, intervjuer och referenstagning.

Ansökan görs digitalt via vårt rekryteringsverktyg. Sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är högskolan tillhanda senast sista ansökningsdag. De underlag som inte kan skickas digitalt, exempelvis böcker och publikationer, ska märkas med referensnummer R 2024/156 och skickas i ett exemplar. För information kring utformning av ansökan, se Anvisning för utformning av ansökan som du hittar här Högskolan Väst - Arbeta hos oss (hv.se).

Ansökan ställs till:
Högskolan Väst
HR
461 86 Trollhättan

Sista ansökningsdag är 2024-07-18

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/156
Kontakt
  • Karl Dahlquist, 0520223682
  • Per Assmo, +46739013339
Facklig företrädare
  • Tobias Arvemo, SACO-S, +46520-223505
  • Magnus Andersson, OFR, 0520-223193
Publicerat 2024-06-27
Sista ansökningsdag 2024-07-18

Tillbaka till lediga jobb