Högskolan Väst, Studiestöd, bibliotek och pedagogisk utveckling

Högskolan Väst drivs av att göra skillnad. Genom vår utbildning och forskning vill vi bidra till innovation, en positiv samhällsutveckling och en hållbar värld. Vi är en modern högskola under stark utveckling. Vår profil arbetsintegrerat lärande (AIL) är en del av allt vi gör och att samverka med omvärlden är prioriterat för oss.

Högskolan Väst har ett av landets högsta söktryck och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan har 13 000 studenter och över 700 anställda. Vårt attraktiva campus ligger centralt i Trollhättan och är en plats där kunskaper, idéer, kulturer och människor möts. Vi jobbar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Vi som arbetar på Högskolan Väst gör skillnad varje dag. Vill du också det?

Högskolan Väst erbjuder en spännande och kunskapsintensiv miljö. Högskole- och universitetssektorn är den enskilt största statliga sektorn och erbjuder många samarbetsarenor och nätverk.

Beskrivning
I rollen som anteckningshjälpare är du ett stöd till en student med funktionsnedsättning som läser samma kurser som du. Du är anteckningshjälp vid föreläsningar, laborationer, seminarier och redovisningar.

Anteckningarna överlämnas i nära anslutning till anteckningstillfället. På så sätt kan studenten själv komplettera och bearbeta anteckningarna och du har fortfarande anteckningstillfället färskt i minnet. Uppdraget kan variera beroende på vilken student du hjälper. I vissa kurser kan anteckningarna behöva skrivas på engelska.

Förväntningar
Vi söker dig som läser kurser på Högskolan Väst där behov av anteckningshjälp finns. Som person är du är noggrann och strukturerad. Du är närvarande vid samtliga undervisningstillfällen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Arbetsomfattningen är 1 timma per vecka.

Uppdraget är tidsbegränsat. Tillsättning sker terminsvis och löpande efter behov.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt ö.k
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt ö.k
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/16
Kontakt
  • Maria Erlander, 0520-223635
Facklig företrädare
  • Victoria Sjöstedt, OFR, +46721-600157
  • Bent Floberg, SACO-S, 0520223932
Publicerat 2024-01-22
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb