Högskolan Väst, Institutionen för individ och samhälle

Högskolan Väst är Sveriges ledande högskola inom Arbetsintegrerat lärande (AIL) och har regeringens uppdrag att utveckla AIL. Genom AIL skapas kunskap i samverkan med andra och görs tillgänglig för fler. Högskolan bedriver utbildningar med AIL-inslag på grund- och avancerad nivå samt egen forskarutbildning inom AIL och produktionsteknik. AIL är även ett angeläget forskningsområde tillsammans med produktionsteknik och barn- och ungdomsvetenskap. I den nya satsningen Primus kombineras forskning inom teknik och lärande. Högskolan bedriver också forskning inom ett flertal andra områden.

Högskolan Väst har ett högt söktryck, rekryterar brett och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan finns centralt i Trollhättan och har 13 000 studenter och 700 anställda. Högskolan arbetar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Högskolan Väst söker studentmedarbetare för transkribering av forskningsintervjuer.

Arbetsuppgifter:

Som studentmedarbetare vid institutionen för Individ och samhälle kommer du att transkribera inspelade intervjuer genomförda av forskare i olika forskningsprojekt. Arbetet är behovsstyrt, vilket innebär att olika arbetsuppgifter kan uppstå i perioder. Detta innebär också att arbetsbelastningen kommer variera i perioder. Som studentmedarbetare jobbar du maximalt 25% av heltid, samtidigt som du studerar. 


Kvalifikationer:

För att kunna ta anställning som studentmedarbetare krävs att du har studerat två eller fler terminer på högskola eller universitet och är aktivt studerande på heltid. 

Vi söker dig som är noggrann, har goda språkkunskaper och har god datavana.

Du ska kunna transkribera väl såväl på svenska som engelska.

Meriterande:

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med akademiska texter, antingen i form av studier tex vid uppsatsskrivande men det är inget krav.

Övrigt:

Rekrytering till denna anställningen kommer att ske löpande under våren 2022 med sista ansökningsdag 2022-05-15. 

Arbetet är behovsstyrt, där antal arbetstimmar per månad kommer att variera utifrån behov. Tillträdesdag sker efter överenskommelse.

För mer information angående anställningen, kontakta Lena Sjöberg, prefekt på institutionen på telefon 0721-600116 eller via e-post: lena.sjoberg@hv.se.

Ansökan görs digitalt via vårt rekryteringsverktyg.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas 2022-06-15
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt ö.k.
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Enligt ö.k.
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/33
Kontakt
  • Lena Sjöberg, Prefekt, 0721-600116 eller: lena.sjoberg@hv.se
Facklig företrädare
  • Kerstin von Brömssen, SACO, 0520-22 37 75
  • Magnus Andersson, OFR, 0520-22 31 93
Publicerat 2022-02-15
Sista ansökningsdag 2022-05-15

Return to job vacancies