Högskolan Väst, Institutionen för ekonomi och IT

Högskolan Väst är Sveriges ledande högskola inom Arbetsintegrerat lärande (AIL) och har regeringens uppdrag att utveckla AIL. Genom AIL skapas kunskap i samverkan med andra och görs tillgänglig för fler. Högskolan bedriver utbildningar med AIL-inslag på grund- och avancerad nivå samt egen forskarutbildning inom AIL och produktionsteknik. AIL är även ett angeläget forskningsområde tillsammans med produktionsteknik och barn- och ungdomsvetenskap. I den nya satsningen Primus kombineras forskning inom teknik och lärande. Högskolan bedriver också forskning inom ett flertal andra områden.

Högskolan Väst har ett högt söktryck, rekryterar brett och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan finns centralt i Trollhättan och har 15 000 studenter och 625 anställda. Högskolan arbetar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Högskolan Väst söker videoproducent/medietekniker till enheten för IKT- och mediestöd

Arbetsuppgifter:
Anställningen fokuserar på produktion av rörligt mediematerial för användning i olika undervisningssammanhang. Det kan vara i form av intervjuer, reportage eller inspelning av olika liveframträdande. I tjänsten ingår även att ge stöd och råd vid såväl förproduktion som inspelning av mediematerial med fokus på rörlig bild. Du kommer att arbeta med olika former av produktionsuppdrag för högskolans både externa och interna kommunikation.
Förutom produktion av mediematerial ingår i arbetet att sköta och utveckla högskolans inspelningsstudios och streamingmiljö. Teamet du kommer ingå i består av IKT-pedagoger och medietekniker där en del av arbetet kommer att stödja den interna utbildningsverksamheten för personal. I anställningen ingår även omvärldsbevakning inom medieområdet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom medieproduktionsfältet. Du är van att självständigt arbeta med videoproduktionens alla delar. Du ska ha erfarenhet av dokumentärt/journalistiskt foto och redigering samt ha erfarenhet av TV-produktion i såväl studiomiljö som på fältet.
Vi förutsätter att du har stor erfarenhet av redigering och hantering av digitalt mediematerial. Vidare bör du ha goda IT-kunskaper och praktisk hantering av medieutrustning. Du har givetvis god pedagogisk förmåga, är tydlig och har bra serviceanda.

Som person är du självgående, flexibel och samarbetar väl med andra samt har ett intresse för utbildningsfrågor. Vi ser även att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som allmän bedömningsgrund gäller att du har god samarbetsförmåga.

Meriterande för anställningen är:
• Yrkeserfarenhet inom medieproduktion samt erfarenhet av journalistiskt arbete.
• Erfarenhet av bildproducentarbete.
• Erfarenhet av arbete i Adobe programvaror för medieproduktion

Övrigt:
Anställningen är ett vikariat om 100% i 12 månader

Vill du veta mer kontakta gärna avdelningschef Lars Johansson på telefon 0733-95 51 82 eller via e-post: lars.johansson@hv.se

Ansökan görs digitalt via vårt rekryteringsverktyg. De underlag som inte kan skickas digitalt, ska märkas med referensnummer R 2019/176 och skickas i ett exemplar.

Ansökan ställs till:
Högskolan Väst
HR
461 86 Trollhättan

Sista ansökningsdag är 2019-09-01.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/176
Kontakt
  • Lars Johansson, 0733-955182
Facklig företrädare
  • Magnus Andersson, OFR, 0520-22 31 93
  • Tobias Arvemo, SACO, +46520-22 35 05
Publicerat 2019-08-09
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Return to job vacancies