Högskolan Väst, Förvaltningen

Högskolan Väst är Sveriges ledande högskola inom Arbetsintegrerat lärande (AIL) och har regeringens uppdrag att utveckla AIL. Genom AIL skapas kunskap i samverkan med andra och görs tillgänglig för fler. Högskolan bedriver utbildningar med AIL-inslag på grund- och avancerad nivå samt egen forskarutbildning inom AIL och produktionsteknik. AIL är även ett angeläget forskningsområde tillsammans med produktionsteknik och barn- och ungdomsvetenskap. I den nya satsningen Primus kombineras forskning inom teknik och lärande. Högskolan bedriver också forskning inom ett flertal andra områden.

Högskolan Väst har ett högt söktryck, rekryterar brett och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan finns centralt i Trollhättan och har 15 000 studenter och 675 anställda. Högskolan arbetar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Beskrivning
Är du en serviceinriktad administratör med erfarenhet av arbetsledning? Har du tidigare arbetat med kundsupport eller andra serviceyrken där du varit operativt ledare för arbetet? Då är tjänsten något för dig! Som person gillar du att arbeta både självständigt och med kollegor. Du drivs av att hjälpa andra och har en förmåga att få saker att hända.

Till Högskolan Väst söker vi nu en serviceinriktad administratör med samordningsansvar. Denna rekrytering görs av Randstad AB men anställningen kommer att vara hos Högskolan Väst.

Arbetsbeskrivning:
Högskolan finns centralt i Trollhättan med 11 000 studenter och närmare 600 anställda. Högskolan Väst söker en medarbetare till Campus Support och funktionen Servicecenter. Avdelningens övergripande uppdrag Campus Support är en av sju avdelningar som hör till den centrala förvaltningen vid Högskolan Väst. Avdelningen består av 15 medarbetare vars uppdrag är att vara en servicefunktion för högskolans samtliga enheter, studenter, personal och besökare i frågor rörande infrastruktur, säkerhet, service och support. I avdelningens uppdrag ingår även samordning av schemaläggning och salstentamen vilket sker helt centralt samt event och konferenser.

Arbetsuppgifterna är att ingå i den dagliga driften av Campus Support vilket innebär:

  • Att ha en samordnande roll i högskolans Servicecenter som är en gemensam resurs för service och support till studenter, personal och besökare. Funktionen Servicecenter bemannas av personal från flera olika avdelningar inom förvaltningen. Från Campussupport ingår fyra medarbetare.
  • Arbetsuppgifterna är breda och varierande och omfattar frågor om scheman, tentamen, registrering och Intyg.

  • I gruppens uppdrag ingår även arbete med event och konferens.

  • Förutom planering och samordning av gruppens egna aktiviteter ingår att samverka med förvaltningens övriga avdelningar.

Servicecenter är i en utvecklingsfas som innebär både en omstrukturering av arbetsuppgifter och en ökad digitalisering i form av utökat systemstöd. Detta medför att rollen kommer innefatta att driva och medverka i utvecklingsarbete både inom digitalisering och arbetssätt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleutbildning alternativt annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom kundtjänst-/receptionistarbete, gärna från ett delat servicecenter där ett flertal funktioner ingått. Du ska ha arbetat minst 1 år med ledarskap/arbetsledning gärna ifrån ett serviceyrke. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap av arbete med ärendehanteringssystem.

För att passa in i tjänsten:

  • Gillar du att ge service och att möta olika människor. Du är som samordnare den som leder gruppen i det dagliga arbetet.
  • Du fungerar som en brygga mellan ledning och arbetsgrupp. Därför är det viktigt att du som person är driven men också prestigelös i ditt arbete.
  • Förutom det trivs du med att arbeta såväl självständigt som i grupp, är noggrann och har förmåga att strukturera arbetet. Det är viktigt att du har en helhetssyn och är lösningsorienterad.

Eftersom arbetet sker tillsammans med kollegor inom funktionen och innefattar en samordningsroll, krävs att du är bra på att samarbeta och har ett empatiskt och flexibelt förhållningssätt. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska språket samt engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Sista ansökningsdag: 2018-03-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten har start så snart som möjligt och blir en anställning direkt hos Högskolan Väst.

För information: Petra Pettersson, Petra.Pettersson@randstad.se

För att ansöka klicka här

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2018-02-22
Sista ansökningsdag 2018-03-16

Return to job vacancies