Högskolan Väst, Institutionen för ingenjörsvetenskap

Högskolan Väst är Sveriges ledande högskola inom Arbetsintegrerat lärande (AIL) och har regeringens uppdrag att utveckla AIL. Genom AIL skapas kunskap i samverkan med andra och görs tillgänglig för fler. Högskolan bedriver utbildningar med AIL-inslag på grund- och avancerad nivå samt egen forskarutbildning inom AIL och produktionsteknik. AIL är även ett angeläget forskningsområde tillsammans med produktionsteknik och barn- och ungdomsvetenskap. I den nya satsningen Primus kombineras forskning inom teknik och lärande. Högskolan bedriver också forskning inom ett flertal andra områden.

Högskolan Väst har ett högt söktryck, rekryterar brett och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan finns centralt i Trollhättan och har 13 000 studenter och 700 anställda. Högskolan arbetar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen IEM söker en studentmedarbetare till elektrolabbet

Institutionen för ingenjörsvetenskap erbjuder högskoleingenjörsprogrammen Elektroteknik, Elkraft och hållbara elsystem samt Elektroingenjör, Elektriska fordon. I programmen ingår obligatoriska laborationer vilket innebär att elektrolabbet har en viktig roll i utbildningarna. När elektrolabbet inte är schemalagt, fungerar även elektrolabbet i viss mån som en studieplats för våra elektrostudenter. Även andra s k laborativa moment som CAD ingår i programmen. 

Arbetsuppgifter:

Studentmedarbetarna kommer hjälpa till med att vara labbassistenter till kurserna Elkretsanalys I (Läsperiod 1), Elkretsanalys II (Läsperiod 2), Elmaskiner (läsperiod 2) och Elkretsanalys III (Läsperiod 3). Eventuellt även hjälpa till i andra kurser som ingår i åk 1 och åk 2. Kan även vara aktuellt att vara med i marknadsföring av programmet t.ex. Utbildningsmässan som äger rum februari/mars eller andra utbildningsmässor samt enkla administrativa uppgifter.

Kvalifikationer:

  • Programstudent på Elektroingenjör, Elektriska fordon, Högskolan Väst.
  • Godkänt betyg i kurserna Elkretsanalys I (EKL101), Elkretsanalys II (EKV202) och Elkretsanalys III (EKV203) på programmet Elektroingenjör, Elektriska fordon.
  • Ska påbörja år 2 eller år 3 på programmet Elektroingenjör, Elektriska fordon.

Villkor för anställningen:

  • Tid som anställningen omfattar stäms av med lärare och avdelningschef IEM månadsvis. Max 25 % av heltid med anpassning till pågående studier.
  • Anställningen är tidsbegränsad till och med läsperiod 4, vårterminen 2023. 

 

Anställningsformen

Studentmedarbetaravtalet är en särskilld anställningsform som syftar till att du som student under ett begränsat antal timmar (max 25% av heltid) får möjligheten, att parallellt med din studier, arbeta med uppgifter som har en tydlig koppling till dina studier.

Målet är att du som student skall skunna få en ökad kvalitet i dina studier och även en ökad kunskap kring den statliga förvaltningens förutsättningar och uppdrag. 

En studentmedarbetaranställning är ett tidsbegränsat uppdrag som får löpa maximalt över fyra terminer. Vill du läsa mer om studentmedarbetaravtalet kan du göra det här. 

Anställningen förnyas per termin och lön utgår ifrån avtalad lönestege. 

 

Övrigt:

Anställningen är tidsbegränsad och följer högskolans terminstider. Anställningen har tilltänkt start till läsperiod 1, höstterminen 2022.

För mer information gällande anställningen, vänligen kontakta Håkan Jensen, Avdelningschef IEM, Institutionen för ingenjörsvetenskap.

Ansökan görs via vårt rekryteringssystem Varbi.

Sista dag för ansökan är 2022-08-21.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Max 25% av heltid
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/131
Kontakt
  • Håkan Jensen, 0520223473
Facklig företrädare
  • Victoria Sjöstedt, OFR, +46721-600157
  • Henrik Johansson, SACO-S, +46520-223325
Publicerat 2022-06-21
Sista ansökningsdag 2022-07-21
Logga in och sök jobbet

Tilbage til Ledige stillinger