Högskolan Väst, Studentstöd och Bibliotek

Högskolan Väst är Sveriges ledande högskola inom Arbetsintegrerat lärande (AIL) och har regeringens uppdrag att utveckla AIL. Genom AIL skapas kunskap i samverkan med andra och görs tillgänglig för fler. Högskolan bedriver utbildningar med AIL-inslag på grund- och avancerad nivå samt egen forskarutbildning inom AIL och produktionsteknik. AIL är även ett angeläget forskningsområde tillsammans med produktionsteknik och barn- och ungdomsvetenskap. I den nya satsningen Primus kombineras forskning inom teknik och lärande. Högskolan bedriver också forskning inom ett flertal andra områden.

Högskolan Väst har ett högt söktryck, rekryterar brett och en hög andel av studenterna etablerar sig på arbetsmarknaden. Högskolan finns centralt i Trollhättan och har 13 000 studenter och 700 anställda. Högskolan arbetar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Högskolan Väst söker mentorer för studenter med funktionsnedsättning

Högskolan Väst erbjuder en spännande och kunskapsintensiv miljö. Högskole-och universitetssektorn är den enskilt största statliga sektorn och erbjuder många samarbetsarenor och nätverk.

Beskrivning
I rollen som mentor är du ett bollplank i studierelaterade frågor för en student med funktionsnedsättning. Du är en diskussionspartner i frågor som rör struktur och planering, såväl som ämnen som dyker upp vid undervisningstillfällena. Uppdraget kan variera beroende på vilken student du är mentor för.

Förmågor
Som mentor har du god förmåga att samarbeta samt att planera och strukturera. Du är lyhörd och kan lätt sätta dig in i andra människors perspektiv. Vidare är du ansvarstagande och arbetar med god fram framförhållning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Anställningen är tidsbegränsad och på timmar enligt överenskommelse. Tillsättning sker terminsvis och löpande efter behov.

Ansökan görs digital via vårt rekryteringsverktyg.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannoser.

Arbetstomfattningen är 1 timma per vecka, vilket lön utgår för.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse 3-6 måneder
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt ö.k
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt ö.k
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/179
Kontakt
  • Titti Wahlström , 0520-22 3636
  • Maria Erlander, 0520-22 36 35
Facklig företrädare
  • Sandra Öhrström, OFR, 0520-22 38 24
  • Susanne Rath, SACO, 0520-22 36 31
Publicerat 2021-08-15
Sista ansökningsdag 2022-06-05
Logga in och sök jobbet

Tilbage til Ledige stillinger